Debatsiden - et mødested for haveejere
Her kan du skrive om dine erfaringer, dine holdninger og alt andet, som har med haven og planterne at gøre. Her kan du stille dine spørgsmål i håb om, at andre har svaret.Der er ingen medlemskab, så enhver er velkommen til at skrive på debatsiden. Du skal være opmærksom på, at dit indlæg straks er synligt, når du har trykket på ”send”, og at indlægget kun kan slettes af planterogteknik. planterogteknik forbeholder sig ret til at slette indlæg, som kan opfattes stødende, krænkende eller fornærmende.
 
Jeg deltager gerne i debatten på lige fod med alle øvrige – men det er ikke en spørgekasse til mig.Vil du i kontakt med planterogteknik, skal du benytte kontakt-siden. Det er en personlig kontakt, som ingen andre kan se. 
Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
gitte christensen
15/03-2018
Hej, tusind tak for udførlig artikel om dyrkning af søde kartofler! Super!
Jens jakobsen
05/03-2018
Hvorfor er der næsten ingen varer i din webshop, jeg ledte efter plantelys, men der er mange interessante artikler
John Thobo-Carlsen
21/01-2018
Er der nogen der har erfaring med trædrivhus eller som kan henvise mig en. Jeg er også nyt medlem af Drivhusklubben, men har ikke fået nogen reaktioner endnu derfra? Plusser og minusser? Jeg står foran at skulle vælge et trædrivhus, fordi vores hus er et træhus, og jeg mener, de vil gå godt sammen. Jeg har erfaring med drivhus, har haft drivhus (et almindeligt Juliana aluminium drivhus på ca. 10 m2) i min tidligere bopæl i 30 år, men har nu mod på at begynde igen. Vi overvejer specielt et Gabriel Ash hus på ca 8 m2. Er der nogen, der har erfaring med Gabriel Ash-huse? Er der noget, vi skal være særligt opmærksomme på med de huse? Fx ved valg af fundament og belægningen under fundamentrammen? Og udluftning fx, hvor godt fungerer deres system med udluftning i tagryggen? Hvordan fungerer indretningen og den daglige brug med opsætning af hylder og borde og ophængning og fæstning af opbindninger til bl.a. tomater og agurker? Forestiller mig drypvanding af typen Vanlet, som jeg kender fra tidligere. Jeg regner også med at lave plantebede/-kummer i hver side isoleret og med termostatstyret jordvarme. Men altså alle erfaringer med opsætning af og dagligdagen i et trædrivhus vil være yderst velkomne. Tak på forhånd.
Bodil Kreativ Jørgensen
11/05-2017
Hej Freddy Meget interessante og fyldige artikler om Pawpaw og Dadelblomme. Da det er hvad jeg har tænkt mig bl.a. at plante i min exotiske permakulturhave, har jeg stor glæde af dine gode råd og vejledning til korrekt plantning... Tak :-)
Houle Bækdal
18/02-2016
Hej Freddy. Yderst interessant hjemmeside. Lige noget for tomat- og chilinørder som jeg - eller forsøger jeg at blive det?? ;-) Jeg skal have mig sådan en vandingscomputer, men den køber jeg bare næste gang vi ses. Mvh Houle
Martin
28/12-2015
Flot hjemmeside med mange spændende opslag. Jeg gik ind for at finde noget om beskæring af laurbær, men fandt ikke planten men mange andre spændende ting. Jeg savner en søgefunktion.
Henrik Bredholt
22/11-2015
Hej Freddy! Det er en flot og spændende hjemmeside. Glæder mig til at se hvad der kommer i salgsvinduet. Det vil være OK lige at skrive 2 ord om dig selv på en af siderne. God søndag. Hilsen Henrik